There is a license error on this site:
LicenseException: License has expired.
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Om Emporia
Mån - Sön: 10 - 20 Övriga öppettider

OM EMPORIA

Skandinaviens främsta shoppingcenter!

Emporia är byggt för att ge dig en internationell atmosfär, ett komplett utbud av butiker och en hög servicenivå. Med en yta av 93 000 kvm förbehållet shopping, mat, kultur och nöjen i ca 200 butiker, restauranger och caféer i tre plan och en unik takpark. Totalt jobbar ca 3 000 personer på Emporia och vi besöks dagligen av ca 25 000 besökare. Emporia är ritat av Wingård Arkitekter AB och ägare av fastigheten är Steen & Ström AB.

 

Ett verk av Wingårdh

Emporia är formgivet av Gert Wingårdh, en av Sveriges mest internationellt erkända arkitekter. Arkitekturen återspeglar det faktum att Emporia är en fristad. Byggnaden är luftig och omslutande på en och samma gång; den representerar både öppenhet och nyfikenhet, samtidigt som den bildar en bubbla kring Emporias spännande värld. Entrén vid stora bärnstensporten är synonym med Emporias logotype, som utstrålar mjukhet och värme. 

 

Om Steen & Ström

Steen & Ström Sverige AB är en del av Steen & Ström AS, Skandinaviens ledande köpcentrum företag. Vi driver idag 34 köpcentrum i Norge, Sverige och Danmark med en sammanlagd årsomsättning på 32 miljarder SEK. I Sverige äger vi 6 centrum och har flera pågående utvecklingsprojekt. Mer information hittar du på www.steenstrom.com

Öppettider

Emporia
Mån - Sön 10 - 20
ICA Kvantum
Mån - Sön 07 - 22
Willys
Mån - Sön 07 - 22
Nordic Wellness
Mån-Sön 06 - 22
Övriga Öppettider